Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Before I Fall

Before I Fall

01/02/2019 | Flixfilm

Se Before I Fall på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Mystery
Instruktør: Ry Russo-Young
Skuespillere: Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller, Kian Lawley
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En privilegeret high school-elev må løse det kosmiske mysterium, der betyder, at hendes liv er kommet ind i en sløjfe, hvor hun gennemlever sin dødsdag igen og igen.


Se Before I Fall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBefore I Fall havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Before I Fall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Before I Fall herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Before I Fall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Before I Fall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar