Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Before I Fall

Before I Fall

01/02/2019 | Flixfilm

Before I Fall på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy, Mystery
Instruktion: Ry Russo-Young
Skuespillere: Zoey Deutch, Halston Sage, Cynthy Wu
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En privilegeret high school-elev må løse det kosmiske mysterium, der betyder, at hendes liv er kommet ind i en sløjfe, hvor hun gennemlever sin dødsdag igen og igen.

Before I Fall havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Before I Fall på YouTube.Se Before I Fall på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Before I Fall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Before I Fall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Before I Fall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Before I Fall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar