Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Before I Wake

Before I Wake

28/04/2017 | Flixfilm

Se Before I Wake på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Fantasy, Horror, Thriller
Instruktør: Mike Flanagan
Skuespillere: Kate Bosworth, Thomas Jane, Jacob Tremblay, Annabeth Gish
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Mens Mark og Jessie fortsat sørger over tabet af deres søn, byder de plejebarnet Cody velkommen i deres liv. De opdager snart, at han har en besynderlig evne.


Se Before I Wake på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBefore I Wake havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Before I Wake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Before I Wake herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Before I Wake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Before I Wake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar