Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Before Midnight

Before Midnight

01/11/2015 | Flixfilm

Se Before Midnight på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Richard Linklater
Skuespillere: Ethan Hawke, Julie Delpy, Seamus Davey-Fitzpatrick
Spilletid: 109 min
Land: United States, Greece
Sprog: English, Greek, French
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Flere år efter deres genforening kæmper de multinationale elskende Jesse og Celine med deres falmede romance i denne anden efterfølger til Before Sunrise.

Before Midnight havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Before Midnight på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Before Midnight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Before Midnight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Before Midnight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Before Midnight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar