Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Before the Flood

Before the Flood

01/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Before the Flood på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, News
Instruktør: Fisher Stevens
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Ki-moon Ban, Alejandro G. Iñárritu, Mike Brune
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Leonardo DiCaprio rejser rundt i verden for at undersøge konsekvenserne af den menneskeskabte globale opvarmning og de tiltag, der bliver iværksat for at ændre det.


Se Before the Flood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Before the Flood havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Before the Flood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Before the Flood herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Before the Flood er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Before the Flood stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar