Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Before the Flood

Before the Flood

01/02/2018 | Flixfilm

Se Before the Flood på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, News
Instruktør: Fisher Stevens
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Ki-moon Ban, Alejandro G. Iñárritu, Mike Brune
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Leonardo DiCaprio rejser rundt i verden for at undersøge konsekvenserne af den menneskeskabte globale opvarmning og de tiltag, der bliver iværksat for at ændre det.

Before the Flood havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Before the Flood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Before the Flood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Before the Flood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Before the Flood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Before the Flood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar