Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Before the Summer Crowds

Before the Summer Crowds

12/06/2020 | Flixfilm

Se Before the Summer Crowds på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama
Instruktør: Mohamed Khan
Skuespillere: Maged El-Kidwani, Hana Shiha, Ahmed Dawood, Hany El Metennawy
Spilletid: 90 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Sommerferien står for døren. Et kærestepar drager af sted for at holde ferie ved havet, men intime møder med byens beboere udfordrer ferieidyllen godt og grundigt.

Before the Summer Crowds havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Before the Summer Crowds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Before the Summer Crowds ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Before the Summer Crowds stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Before the Summer Crowds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Before the Summer Crowds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar