Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behaving Badly

Behaving Badly

01/10/2016 | Flixfilm

Se Behaving Badly på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Biography, Comedy
Instruktør: Tim Garrick
Skuespillere: Nat Wolff, Selena Gomez, Mary-Louise Parker, Elisabeth Shue
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: En teenager på jagt efter sin drømmepige indgår et væddemål med en gangsters søn, håndterer sin dysfunktionelle familie og starter en affære med en ældre kvinde.


Se Behaving Badly på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Behaving Badly havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Behaving Badly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Behaving Badly:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Behaving Badly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behaving Badly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar