Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behind Blue Skies

Behind Blue Skies

15/01/2014 | Flixfilm

Se Behind Blue Skies på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Hannes Holm
Skuespillere: Bill Skarsgård, Peter Dalle, Josefin Ljungman, Amanda Ooms
Spilletid: 110 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Martin er en teenager, der griber chancen for et sommerjob væk fra familien, men snart opdager han, at hans arbejde for chefen er anderledes end først antaget.


Se Behind Blue Skies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBehind Blue Skies havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Behind Blue Skies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Behind Blue Skies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Behind Blue Skies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind Blue Skies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar