Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behind Blue Skies

Behind Blue Skies

15/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Behind Blue Skies på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama
Instruktør: Hannes Holm
Skuespillere: Bill Skarsgård, Peter Dalle, Josefin Ljungman, Amanda Ooms
Spilletid: 110 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Martin er en teenager, der griber chancen for et sommerjob væk fra familien, men snart opdager han, at hans arbejde for chefen er anderledes end først antaget.


Se Behind Blue Skies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Behind Blue Skies havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Behind Blue Skies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Behind Blue Skies herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Behind Blue Skies er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind Blue Skies stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar