Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behind Her Eyes

Behind Her Eyes

17/02/2021 | Flixfilm

Behind Her Eyes på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Simona Brown, Eve Hewson, Tom Bateman
Spilletid: 298 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En alenemor hvirvles ind i et kompliceret psykologisk spil, da hun indleder en affære med sin psykiaterchef og samtidig bliver veninder med hans mystiske hustru.

Behind Her Eyes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Behind Her Eyes på YouTube.Se Behind Her Eyes på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Behind Her Eyes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind Her Eyes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Behind Her Eyes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Behind Her Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar