Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behind “The Cove”: The Quiet Japanese Speak Out

Behind “The Cove”: The Quiet Japanese Speak Out

25/08/2017 | Flixfilm

Se Behind “The Cove”: The Quiet Japanese Speak Out på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Efter en dokumentar om den japanske hvalfangstindustri fik international opmærksomhed, beslutter en amatørfilmskaber sig for at fortælle resten af historien.


Se Behind “The Cove”: The Quiet Japanese Speak Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBehind “The Cove”: The Quiet Japanese Speak Out (Bag om "The Cove" – japanerne bryder tavsheden) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Behind “The Cove”: The Quiet Japanese Speak Out (Bag om "The Cove" – japanerne bryder tavsheden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Behind “The Cove”: The Quiet Japanese Speak Out herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Behind “The Cove”: The Quiet Japanese Speak Out (Bag om "The Cove" – japanerne bryder tavsheden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind “The Cove”: The Quiet Japanese Speak Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar