Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behind the Curtain: Todrick Hall

Behind the Curtain: Todrick Hall

05/04/2018 | Flixfilm

Se Behind the Curtain: Todrick Hall på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Katherine Fairfax Wright
Skuespillere: Wayne Brady, Brittanie Brant, Blair Carrizales, Virginia Cavaliere
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Følg sangeren og YouTube-sensationen Todrick Hall, når han udgiver en original musical om at vokse op som homoseksuel i Texas og få succes i showbiz.


Se Behind the Curtain: Todrick Hall på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Behind the Curtain: Todrick Hall havde premiere på Netflix Danmark den 5. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Behind the Curtain: Todrick Hall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Behind the Curtain: Todrick Hall:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Behind the Curtain: Todrick Hall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind the Curtain: Todrick Hall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar