Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behind The Curve

Behind The Curve

15/02/2019 | Flixfilm

Se Behind The Curve på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Daniel J. Clark
Skuespillere: Mark K. Sargent, Patti Sargent, Hannalore Gerling-Dunsmore, Joe Pierre
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Mød det voksende, verdensomspændende fællesskab af teoretikere, der forsvarer idéen om, at Jorden er flad, mens det omgivende samfund kategorisk afviser det.

Behind The Curve (Faldet af i svinget) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Behind The Curve på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Behind The Curve (Faldet af i svinget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind The Curve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Behind The Curve, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Behind The Curve (Faldet af i svinget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar