Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behind The Curve

Behind The Curve

04/04/2022 | Flixfilm

Behind The Curve på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Daniel J. Clark
Skuespillere: Mark K. Sargent, Patti Sargent, Hannalore Gerling-Dunsmore
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Mød det voksende, verdensomspændende fællesskab af teoretikere, der forsvarer idéen om, at Jorden er flad, mens det omgivende samfund kategorisk afviser det.

Behind The Curve (Faldet af i svinget) havde premiere på Netflix Danmark den 4. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Behind The Curve på YouTube.Se Behind The Curve på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Behind The Curve (Faldet af i svinget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind The Curve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Behind The Curve, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Behind The Curve (Faldet af i svinget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar