Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behind The Curve

Behind The Curve

15/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Behind The Curve på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Daniel J. Clark
Skuespillere: Mark K. Sargent, Jeran Campanella, Dave Chappelle, Robbie Davidson
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Mød det voksende, verdensomspændende fællesskab af teoretikere, der forsvarer idéen om, at Jorden er flad, mens det omgivende samfund kategorisk afviser det.


Se Behind The Curve på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Behind The Curve (Faldet af i svinget) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Behind The Curve (Faldet af i svinget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Behind The Curve herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Behind The Curve (Faldet af i svinget) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind The Curve stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar