Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behind The Curve

Behind The Curve

15/02/2019 | Flixfilm

Se Behind The Curve på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Daniel J. Clark
Skuespillere: Mark K. Sargent, Patti Sargent, Hannalore Gerling-Dunsmore, Joe Pierre
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Mød det voksende, verdensomspændende fællesskab af teoretikere, der forsvarer idéen om, at Jorden er flad, mens det omgivende samfund kategorisk afviser det.


Se Behind The Curve på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBehind The Curve (Faldet af i svinget) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Behind The Curve (Faldet af i svinget) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Behind The Curve herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Behind The Curve (Faldet af i svinget) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind The Curve stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar