Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behind the Mask

Behind the Mask

13/02/2022 | Flixfilm

Behind the Mask på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Drama
Instruktion: Brian Desmond Hurst
Skuespillere: Michael Redgrave, Tony Britton, Carl Möhner
Spilletid: 99 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En ung kirurg ansættes på et hospital, der drives af hans kommende svigerfar, og bliver offer i et internt magtspil, da en patient dør.Se Behind the Mask på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Behind the Mask havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Behind the Mask på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Behind the Mask ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind the Mask stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Behind the Mask, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Behind the Mask er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar