Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Behind the Tide

Behind the Tide

12/06/2022 | Flixfilm

Behind the Tide på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fra Cornwall i Storbritannien til Australiens Sunshine Coast rider kreative mennesker på en evig surferbølge for at skabe sig en tilværelse udover det sædvanlige.

Behind the Tide havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Behind the Tide på YouTube.Se Behind the Tide på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Behind the Tide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind the Tide stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Behind the Tide, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Behind the Tide er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar