Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Behind Your Touch

Behind Your Touch

12/08/2023 | Flixfilm

Behind Your Touch på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Han Ji-min, Lee Min-ki, Jun-Myon Kim
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En synsk dyrlæge og en detektiv går sammen om at opklare sager i provinsen – men deres evner sættes på prøve, da de optrevler et uhyggeligt mysterium om en seriemorder.Se Behind Your Touch på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Behind Your Touch (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Behind Your Touch på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Behind Your Touch (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Behind Your Touch (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Behind Your Touch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Behind Your Touch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar