Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Being George Clooney

Being George Clooney

15/10/2016 | Flixfilm

Se Being George Clooney på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Paul Mariano
Skuespillere: Christian Brückner, Francesco Pannofino, Samuel Labarthe, Martin Umbach
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Gå bag kulisserne med skuespillere fra hele verden, som leverer George Clooneys stemme i eftersynkroniserede versioner af amerikanske blockbustere.


Se Being George Clooney på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Being George Clooney havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Being George Clooney ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Being George Clooney:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Being George Clooney er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Being George Clooney stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar