Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Being George Clooney

Being George Clooney

15/10/2016 | Ingen kommentarer

Se Being George Clooney på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Paul Mariano
Skuespillere: Christian Brückner, Francesco Pannofino, Samuel Labarthe, Martin Umbach
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Gå bag kulisserne med skuespillere fra hele verden, som leverer George Clooneys stemme i eftersynkroniserede versioner af amerikanske blockbustere.


Se Being George Clooney på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Being George Clooney havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Being George Clooney ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Being George Clooney herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Being George Clooney er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Being George Clooney stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar