Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Being Ginger

Being Ginger

15/01/2016 | Flixfilm

Se Being Ginger på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Scott P. Harris
Skuespillere: N/A
Spilletid: 69 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Den rødhårede filmskaber Scott P. Harris beskriver sin sjove og rørende kamp for at finde kærlighed og selvtillid, når man ikke ligner alle andre.


Se Being Ginger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeing Ginger havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Being Ginger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Being Ginger herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Being Ginger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Being Ginger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar