Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Being Ginger

Being Ginger

15/01/2016 | Flixfilm

Se Being Ginger på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: Scott P. Harris
Skuespillere: N/A
Spilletid: 69 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Den rødhårede filmskaber Scott P. Harris beskriver sin sjove og rørende kamp for at finde kærlighed og selvtillid, når man ikke ligner alle andre.

Being Ginger havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Being Ginger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Being Ginger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Being Ginger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Being Ginger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Being Ginger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar