Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Being Human (U.K.)

Being Human (U.K.)

01/12/2013 | Flixfilm

Se Being Human (U.K.) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Det er en besværlig og ofte umulig udfordring for varulvegeniet George, det flyvske spøgelse Annie og den elegante vampyr Mitchell.


Se Being Human (U.K.) på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeing Human (U.K.) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Being Human (U.K.) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Being Human (U.K.) herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Being Human (U.K.) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Being Human (U.K.) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar