Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Being Mrs Elliot

Being Mrs Elliot

20/12/2019 | Flixfilm

Se Being Mrs Elliot på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Romance
Instruktør: Omoni Oboli
Skuespillere: Chika Chukwu, Majid Michel, Omoni Oboli
Spilletid: N/A
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Da en bedraget kone fra byen deler taxa med en landsbykvinde i problemer, betyder en voldsom ulykke, at de to tvinges til at leve hinandens liv.


Se Being Mrs Elliot på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Being Mrs Elliot havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Being Mrs Elliot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Being Mrs Elliot:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Being Mrs Elliot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Being Mrs Elliot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar