Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Being Mrs Elliot

Being Mrs Elliot

20/12/2019 | Flixfilm

Being Mrs Elliot på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Omoni Oboli
Skuespillere: Perpetua Adefemi, Lawal Adekunle, Tomi Adeoye
Spilletid: 113 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da en bedraget kone fra byen deler taxa med en landsbykvinde i problemer, betyder en voldsom ulykke, at de to tvinges til at leve hinandens liv.

Being Mrs Elliot havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Being Mrs Elliot på YouTube.Se Being Mrs Elliot på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Being Mrs Elliot ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Being Mrs Elliot stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Being Mrs Elliot, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Being Mrs Elliot er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar