Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Being There

Being There

01/09/2017 | Flixfilm

Se Being There på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Hal Ashby
Skuespillere: Peter Sellers, Shirley MacLaine, Melvyn Douglas, Jack Warden
Spilletid: 130 min
Land: West Germany, USA
Sprog: English, Russian, Italian
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Chances simple liv bliver ændret, da han møder den velhavende Eve, og snart ser flere politikere ham som et geni på grund af hans "visdom".


Se Being There på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeing There havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Being There ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Being There herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Being There er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Being There stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar