Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Being Unlucky Is Not a Sin

Being Unlucky Is Not a Sin

06/05/2021 | Flixfilm

Being Unlucky Is Not a Sin på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da hendes forretningspartner og dennes forlovede vædder om, at hun ikke kan finde en kæreste, gør en ukonventionel iværksætter alt, hvad hun kan, for at modbevise det.Se Being Unlucky Is Not a Sin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Being Unlucky Is Not a Sin havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Being Unlucky Is Not a Sin på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Being Unlucky Is Not a Sin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Being Unlucky Is Not a Sin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Being Unlucky Is Not a Sin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Being Unlucky Is Not a Sin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar