Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Beirut

01/01/2020 | Flixfilm

Se Beirut på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Brad Anderson
Skuespillere: Jon Hamm, Jay Potter, Khalid Benchagra, Ania Josse
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English, Arabic, French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en amerikansk spion fanges i det borgerkrigsramte Beirut, må en afdanket eksdiplomat vende tilbage dertil for at forestå de risikable forhandlinger om en udveksling.

Beirut havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Beirut på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beirut ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beirut stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beirut, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beirut er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar