Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Bekræftet: ‘Lucifer’ vender tilbage med sæson 6

Bekræftet: ‘Lucifer’ vender tilbage med sæson 6

24/06/2020 | Flixfilm

Lucifer vender tilbage med sæson 6Efter måneder med mange rygter kunne streamingtjenesten Netflix forleden bekræfte, at hit-serien ‘Lucifer’ får en sjette og – nu endegyldigt – sidste sæson.

Det skriver Netflix på Twitter i et opslag, som kan ses nederst i artiklen.

Det er blot få dage siden, at Netflix kunne afsløre, at den djævelske serie vender tilbage med nye afsnit til august.

Serien har været igennem en noget stormombrust tilværelse, da ‘Lucifer’ oprindelig blev droppet af FOX efter tre sæsoner, men Netflix reddede serien i sidste øjeblik.

Det skete i 2018 og Netflix gik straks igang med at producere fjerde sæson til store tilfredshed fra seriens fans, men allerede året efter kunne streamingtjenesten fortælle, at serien og den “faldne engel” Lucifer Morningstar igen vil blive lagt i graven efter en femte og endegyldigt sidste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Lucifer’ endte dog med at blive en bemærkelsesværdig stor succes for Netflix, og flere medier kunne således berette at streamingtjenesten havde fortrudt deres beslutning og forhandlede om at få skuespillerne med på en sjette sæson.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i oktober 2023

Men først blev femte sæson opjusteret med yderligere 6 episoder, og rygterne om sjette sæson tog til i fart.

Efter flere måneders rygter kan Netflix således endelig fastslå, at serien om Lucifer Morningstar, der hjælper politibetjenten Chloe Decker med at opsnuse kriminelle, får et sidste kapitel.

Se ‘Lucifer‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 har premiere den 21. august 2020.
Skriv kommentar