Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Belgica

15/04/2016 | Flixfilm

Se Belgica på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Felix van Groeningen
Skuespillere: Stef Aerts, Tom Vermeir, Stefaan De Winter, Dominique Van Malder
Spilletid: 127 min
Land: Belgium, France
Sprog: Flemish, Dutch
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: To brødre bliver partnere i en beskeden natklub og forvandler den til byens hotteste sted, men deres succes har omkostninger.


Se Belgica på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBelgica havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Belgica ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Belgica herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Belgica er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Belgica stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar