Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Belief: The Possession of Janet Moses

Belief: The Possession of Janet Moses

15/10/2017 | Flixfilm

Belief: The Possession of Janet Moses på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Crime, Drama
Instruktion: David Stubbs
Skuespillere: Tangaroa Te Ariki, Viv Babbington, Vivien Bell
Spilletid: 89 min
Land: New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Denne dokumentar forsøger gennem en række interview at genskabe en families misforståede forsøg på at helbrede en kvinde gennem eksorcisme.

Belief: The Possession of Janet Moses havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Belief: The Possession of Janet Moses på YouTube.Se Belief: The Possession of Janet Moses på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Belief: The Possession of Janet Moses ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Belief: The Possession of Janet Moses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Belief: The Possession of Janet Moses, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Belief: The Possession of Janet Moses er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar