Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Belief: The Possession of Janet Moses

Belief: The Possession of Janet Moses

15/10/2017 | Flixfilm

Se Belief: The Possession of Janet Moses på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Crime, Drama, Horror, Mystery
Instruktør: David Stubbs
Skuespillere: Tangaroa Te Ariki, Viv Babbington, Vivien Bell, Nick Blake
Spilletid: 89 min
Land: New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Denne dokumentar forsøger gennem en række interview at genskabe en families misforståede forsøg på at helbrede en kvinde gennem eksorcisme.


Se Belief: The Possession of Janet Moses på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBelief: The Possession of Janet Moses havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Belief: The Possession of Janet Moses ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Belief: The Possession of Janet Moses herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Belief: The Possession of Janet Moses er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Belief: The Possession of Janet Moses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar