Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Belief: The Possession of Janet Moses

Belief: The Possession of Janet Moses

15/10/2017 | Flixfilm

Se Belief: The Possession of Janet Moses på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Crime, Drama, Horror, Mystery
Instruktør: David Stubbs
Skuespillere: Tangaroa Te Ariki, Viv Babbington, Vivien Bell, Nick Blake
Spilletid: 89 min
Land: New Zealand
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Denne dokumentar forsøger gennem en række interview at genskabe en families misforståede forsøg på at helbrede en kvinde gennem eksorcisme.

Belief: The Possession of Janet Moses havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Belief: The Possession of Janet Moses på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Belief: The Possession of Janet Moses ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Belief: The Possession of Janet Moses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Belief: The Possession of Janet Moses, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Belief: The Possession of Janet Moses er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar