Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bella Vita

Bella Vita

16/09/2015 | Flixfilm

Se Bella Vita på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Adventure, Biography, History, Sport
Instruktør: Jason Baffa
Skuespillere: Conner Coffin, Parker Coffin, Chris Del Moro, Leonardo Fioravanti
Spilletid: 82 min
Land: Italy, USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Surferen, kunstneren og miljøforkæmperen Chris Del Moro rejser gennem Italien i sin søgen efter kultur, traditioner – og et par bølger.


Se Bella Vita på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBella Vita havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bella Vita ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bella Vita herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bella Vita er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bella Vita stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar