Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Belle Ma Povere

Belle Ma Povere

31/03/2021 | Flixfilm

Belle Ma Povere på Netflix

Produktionsår: 1957
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Dino Risi
Skuespillere: Marisa Allasio, Maurizio Arena, Renato Salvatori
Spilletid: 99 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Vennerne Romolo og Salvatores planer om at slå sig ned med hver sin forlovede tager en drejning, da en gammel flamme vender tilbage i efterfølgeren til Poveri ma belli.Se Belle Ma Povere på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Belle Ma Povere havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Belle Ma Povere på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Belle Ma Povere ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Belle Ma Povere stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Belle Ma Povere, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Belle Ma Povere er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar