Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bellezonismo

Bellezonismo

15/05/2022 | Flixfilm

Bellezonismo på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Jordi Arencón
Skuespillere: Armando del Río, Miguel Cazorla, Elvia Herrera
Spilletid: 97 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 1.9

Handling: Efter at være faret vild under et rallyløb befinder to kørere sig i selskab med en tidligere designer, der er besat af skønhed.

Bellezonismo havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bellezonismo på YouTube.Se Bellezonismo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bellezonismo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bellezonismo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bellezonismo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bellezonismo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar