Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Belly of the Beast

Belly of the Beast

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Belly of the Beast på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action
Instruktør: Siu-Tung Ching
Skuespillere: Steven Seagal, Byron Mann, Monica Lo, Tom Wu
Spilletid: 91 min
Land: Canada, Hong Kong, UK
Sprog: English, Thai
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: En ex-CIA-agent søgen efter at finde sin kidnappede datter fører ham på et spor af politisk intriger, korruption, fare og forræderi, han vil stoppe ved intet at redde hende.


Se Belly of the Beast på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Belly of the Beast havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Belly of the Beast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Belly of the Beast herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Belly of the Beast er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Belly of the Beast stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar