Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Below Deck

Below Deck

15/03/2023 | Flixfilm

Below Deck på Netflix

Produktionsår: 2013–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lee Rosbach, Kate Chastain, Eddie Lucas
Spilletid: 43 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Et ungt besætningsmedlem på en luksusyacht navigerer gennem livet til søs, men romantik, krævende gæster og drama truer den gode stemning.Se Below Deck på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Below Deck (Luksusliv til søs) (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Below Deck på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Below Deck (Luksusliv til søs) (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Below Deck (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Below Deck, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Below Deck (Luksusliv til søs) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Below Deck

  1. Sabinusaurus.. - kl. 20:17, 04-07-2022:

    Der er kun 3 sæsoner på netflix…

Skriv kommentar