Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Below Her Mouth

Below Her Mouth

01/08/2017 | Flixfilm

Se Below Her Mouth på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Romance
Instruktør: April Mullen
Skuespillere: Erika Linder, Natalie Krill, Sebastian Pigott, Mayko Nguyen
Spilletid: 94 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: En moderedaktør og en kvindelig taglægger indleder en dampende, passioneret affære, der truer med at vende begges liv på hovedet.


Se Below Her Mouth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBelow Her Mouth havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Below Her Mouth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Below Her Mouth herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Below Her Mouth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Below Her Mouth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar