Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Below Zero

Below Zero

29/01/2021 | Flixfilm

Below Zero på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Lluís Quílez
Skuespillere: Javier Gutiérrez, Karra Elejalde, Luis Callejo
Spilletid: 106 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en fangetransport bliver angrebet, må den ansvarlige betjent kæmpe mod personer både i og uden for bilen og samtidig håndtere isnende kolde temperaturer.

Below Zero (Under frysepunktet) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Below Zero på YouTube.Se Below Zero på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Below Zero (Under frysepunktet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Below Zero stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Below Zero, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Below Zero (Under frysepunktet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar