Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beltracchi: Die Kunst der Fälschung

Beltracchi: Die Kunst der Fälschung

09/12/2015 | Flixfilm

Se Beltracchi: Die Kunst der Fälschung på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et portræt af kunstneren og mesterforfalskeren Wolfgang Beltracchi, hans talent og den internationale kunstverden, som han tjente millioner på.


Se Beltracchi: Die Kunst der Fälschung på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeltracchi: Die Kunst der Fälschung havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beltracchi: Die Kunst der Fälschung ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beltracchi: Die Kunst der Fälschung herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beltracchi: Die Kunst der Fälschung er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beltracchi: Die Kunst der Fälschung stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar