Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beltracchi: Die Kunst der Fälschung

Beltracchi: Die Kunst der Fälschung

09/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Beltracchi: Die Kunst der Fälschung på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Et portræt af kunstneren og mesterforfalskeren Wolfgang Beltracchi, hans talent og den internationale kunstverden, som han tjente millioner på.


Se Beltracchi: Die Kunst der Fälschung på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Beltracchi: Die Kunst der Fälschung havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beltracchi: Die Kunst der Fälschung ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beltracchi: Die Kunst der Fälschung herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beltracchi: Die Kunst der Fälschung er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beltracchi: Die Kunst der Fälschung stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar