Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Beltracchi: Die Kunst der Fälschung

Beltracchi: Die Kunst der Fälschung

09/12/2015 | Flixfilm

Beltracchi: Die Kunst der Fälschung på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et portræt af kunstneren og mesterforfalskeren Wolfgang Beltracchi, hans talent og den internationale kunstverden, som han tjente millioner på.

Beltracchi: Die Kunst der Fälschung havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Beltracchi: Die Kunst der Fälschung på YouTube.Se Beltracchi: Die Kunst der Fälschung på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Beltracchi: Die Kunst der Fälschung ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beltracchi: Die Kunst der Fälschung stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Beltracchi: Die Kunst der Fälschung, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Beltracchi: Die Kunst der Fälschung er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar