Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ben 10: Alien Force

Ben 10: Alien Force

01/03/2015 | Flixfilm

Ben 10: Alien Force på Netflix

Produktionsår: 2008–2010
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yuri Lowenthal, Dee Bradley Baker, Ashley Johnson
Spilletid: 33S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Teenageren Ben Tennyson håber at finde sin forsvundne bedstefar ved hjælp af sin Omnitrix-dims, som nu kan give ham adgang til nye fremmede livsformer.

Ben 10: Alien Force havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ben 10: Alien Force på YouTube.Se Ben 10: Alien Force på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ben 10: Alien Force ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben 10: Alien Force stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ben 10: Alien Force, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ben 10: Alien Force er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar