Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ben 10: Alien Force

Ben 10: Alien Force

01/03/2015 | Flixfilm

Se Ben 10: Alien Force på Netflix

Indspilningsår: 2008–2010
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Drama, Family, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yuri Lowenthal, Dee Bradley Baker, Ashley Johnson, Greg Cipes
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Teenageren Ben Tennyson håber at finde sin forsvundne bedstefar ved hjælp af sin Omnitrix-dims, som nu kan give ham adgang til nye fremmede livsformer.


Se Ben 10: Alien Force på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBen 10: Alien Force havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ben 10: Alien Force ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ben 10: Alien Force herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ben 10: Alien Force er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben 10: Alien Force stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar