Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ben 10: Alien Force

Ben 10: Alien Force

01/03/2015 | Flixfilm

Se Ben 10: Alien Force på Netflix

Produktionsår: 2008–2010
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yuri Lowenthal, Dee Bradley Baker, Ashley Johnson
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Teenageren Ben Tennyson håber at finde sin forsvundne bedstefar ved hjælp af sin Omnitrix-dims, som nu kan give ham adgang til nye fremmede livsformer.

Ben 10: Alien Force havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ben 10: Alien Force på YouTube.Se Ben 10: Alien Force på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ben 10: Alien Force ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben 10: Alien Force stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ben 10: Alien Force, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ben 10: Alien Force er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar