Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ben 10 / Generator Rex: Heroes United

Ben 10 / Generator Rex: Heroes United

04/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Ben 10 / Generator Rex: Heroes United på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ben 10 falder igennem en dimensionskløft og ender i Generator Rex' verden! De to seje teenagere slår sig sammen for at kæmpe mod en mystisk skurk.


Se Ben 10 / Generator Rex: Heroes United på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ben 10 / Generator Rex: Heroes United havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ben 10 / Generator Rex: Heroes United ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ben 10 / Generator Rex: Heroes United herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ben 10 / Generator Rex: Heroes United er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben 10 / Generator Rex: Heroes United stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar