Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ben 10 / Generator Rex: Heroes United

Ben 10 / Generator Rex: Heroes United

04/11/2013 | Flixfilm

Se Ben 10 / Generator Rex: Heroes United på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Ben 10 falder igennem en dimensionskløft og ender i Generator Rex' verden! De to seje teenagere slår sig sammen for at kæmpe mod en mystisk skurk.


Se Ben 10 / Generator Rex: Heroes United på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBen 10 / Generator Rex: Heroes United havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ben 10 / Generator Rex: Heroes United ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ben 10 / Generator Rex: Heroes United herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ben 10 / Generator Rex: Heroes United er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben 10 / Generator Rex: Heroes United stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar