Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ben 10

01/03/2015 | Flixfilm

Se Ben 10 på Netflix

Indspilningsår: 2005–2008
Genre: Animation, Action, Adventure, Family, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tara Strong, Paul Eiding, Meagan Moore, Dee Bradley Baker
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Takket være en mystisk dims kaldet Omnitrix kan spilopmageren Ben Tennyson forvandle sig til forskellige rumvæsner med superkræfter.


Se Ben 10 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBen 10 havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ben 10 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ben 10 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ben 10 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben 10 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Ben 10

  1. Rasmus - kl. 18:13, 19-06-2019:

    Hey Netflix kan sæson 4 ikke snart komme den serie er så god jeg og jeg har ventet så langtid så pls kan den ikke snart komme ud

    Skriv kommentar