Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ben and Holly’s Little Kingdom

Ben and Holly’s Little Kingdom

18/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Ben and Holly’s Little Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Short, Drama
Instruktør: Kurt Haas
Skuespillere: Josh Jacobson, Casey Collier, Melissa-Anne Davenport, Katie Lucas
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: I et magisk lille kongerige har alfen Ben og prinsessefeen Holly masser af sjove eventyr, mens de lærer om at samarbejde, dele og løse problemer.


Se Ben and Holly’s Little Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ben and Holly’s Little Kingdom (Ben og Hollys lille kongerige) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ben and Holly’s Little Kingdom (Ben og Hollys lille kongerige) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ben and Holly’s Little Kingdom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ben and Holly’s Little Kingdom (Ben og Hollys lille kongerige) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben and Holly’s Little Kingdom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar