Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ben and Holly’s Little Kingdom

Ben and Holly’s Little Kingdom

18/03/2018 | Flixfilm

Se Ben and Holly’s Little Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Short, Drama
Instruktør: Kurt Haas
Skuespillere: Josh Jacobson, Casey Collier, Izabella Sevin, Katie Lucas
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: I et magisk lille kongerige har alfen Ben og prinsessefeen Holly masser af sjove eventyr, mens de lærer om at samarbejde, dele og løse problemer.

Ben and Holly’s Little Kingdom (Ben og Hollys lille kongerige) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ben and Holly’s Little Kingdom på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ben and Holly’s Little Kingdom (Ben og Hollys lille kongerige) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben and Holly’s Little Kingdom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ben and Holly’s Little Kingdom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ben and Holly’s Little Kingdom (Ben og Hollys lille kongerige) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar