Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ben and Holly’s Little Kingdom

18/03/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2005
Genre: Short, Drama
Instruktør: Kurt Haas
Skuespillere: Josh Jacobson, Casey Collier, Melissa-Anne Davenport, Katie Lucas
Spilletid: 21 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: I et magisk lille kongerige har alfen Ben og prinsessefeen Holly masser af sjove eventyr, mens de lærer om at samarbejde, dele og løse problemer.


Se Ben and Holly’s Little Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ben and Holly’s Little Kingdom (Ben og Hollys lille kongerige) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ben and Holly’s Little Kingdom (Ben og Hollys lille kongerige) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ben and Holly’s Little Kingdom herunder:Fra premieredatoen (18. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Ben and Holly’s Little Kingdom (Ben og Hollys lille kongerige) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Ben and Holly’s Little Kingdom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar