Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ben & Holly’s Little Kingdom

Ben & Holly’s Little Kingdom

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Ben & Holly’s Little Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 1972
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Phil Karlson
Skuespillere: Lee Montgomery, Joseph Campanella, Arthur O'Connell, Rosemary Murphy
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: I et magisk lille kongerige har alfen Ben og prinsessefeen Holly masser af sjove eventyr, mens de lærer om at samarbejde, dele og løse problemer.


Se Ben & Holly’s Little Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ben & Holly’s Little Kingdom havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ben & Holly’s Little Kingdom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ben & Holly’s Little Kingdom herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ben & Holly’s Little Kingdom er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben & Holly’s Little Kingdom stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar