Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ben & Holly’s Little Kingdom

Ben & Holly’s Little Kingdom

01/01/2016 | Flixfilm

Se Ben & Holly’s Little Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 1972
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Phil Karlson
Skuespillere: Lee Montgomery, Joseph Campanella, Arthur O'Connell, Rosemary Murphy
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: I et magisk lille kongerige har alfen Ben og prinsessefeen Holly masser af sjove eventyr, mens de lærer om at samarbejde, dele og løse problemer.


Se Ben & Holly’s Little Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBen & Holly’s Little Kingdom havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ben & Holly’s Little Kingdom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ben & Holly’s Little Kingdom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ben & Holly’s Little Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben & Holly’s Little Kingdom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar