Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ben-Hur

28/12/2016 | Flixfilm

Se Ben-Hur på Netflix

Indspilningsår: 1959
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktør: William Wyler
Skuespillere: Charlton Heston, Jack Hawkins, Haya Harareet, Stephen Boyd
Spilletid: 212 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En jødisk prins bliver forrådt af sin barndomsven og dømt til at leve et liv som slave. Efter at være sluppet fri møder han den milde profet Jesus.


Se Ben-Hur på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBen-Hur havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ben-Hur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ben-Hur herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ben-Hur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben-Hur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar