Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ben & Jody

Ben & Jody

10/06/2022 | Flixfilm

Ben & Jody på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Muye Wen
Skuespillere: Jackson Yee, Yu Tian, Halin Chen
Spilletid: 106 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 6.7

Handling: To gode venner slutter sig til en gruppe landsbyboere, der kæmper imod nogle farlige og illegale skovhuggere, som forsøger at tage deres jord fra dem.

Ben & Jody havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ben & Jody på YouTube.Se Ben & Jody på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ben & Jody ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ben & Jody stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ben & Jody, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ben & Jody er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar