Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ben Mendelsohn med i Bloodline sæson 2

Ben Mendelsohn med i Bloodline sæson 2

13/05/2015 | Flixfilm

Kyle Chandler (John Rayburn) og Ben Mendelsohn (Danny Rayburn). Foto: Saeed Adyani, Netflix.

Kyle Chandler (John Rayburn) og Ben Mendelsohn (Danny Rayburn). Foto: Saeed Adyani, Netflix.

Hvis du har planer om, at se Netflix-serien Bloodline og endnu ikke har haft tid, så bør du nok springe over denne artikel, da den indeholder informationer, der afslører væsentlig dele af seriens handling.

Det amerikanske medie Deadline har snakket med seriens skabere Glenn Kessler, Todd A. Kessler og producer Daniel Zelma, og de afslører lidt af hvad man kan forvente sig af Bloodline sæson 2, der forventes at få premiere på Netflix Danmark i starten af 2016.

Første sæsons helt store overraskelse er, at Ben Mendelsohn, der spiller det sorte får og broderen Danny Rayburn mister livet – til trods for at dette allerede bliver delvist afsløret i første afsnit.

Nu kan seriens skabere imidlertid afsløre, at Ben Mendelsohn vender tilbage i sæson 2. Hvilken drejning historien tager i den nye sæson, vil de derimod ikke komme ind på. Der er dog allerede skrevet 6 sæsoner af serien og man kan dermed forvente, at se meget mere til familien Rayburn, hvis serien fortsætter med at være populær blandt Netflix-medlemmerne.

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

I den kommende sæson kan der forventes et gensyn med Sissy Spacek, Kyle Chandler, Linda Cardellini, Norbert Leo Butz og Ben Mendelsohn, mens der er intet nyt om hvorvidt Sam Shepard, der spillede familiens overhoved, men blev ramt af et hjerteanfald, vender tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Bloodline sæson 2 på Netflix Danmark i 2016.
1 kommentar til Ben Mendelsohn med i Bloodline sæson 2

  1. Christian Larsen - kl. 10:42, 15-05-2015:

    Det er da gode nyheder. Serien ville ikke være det samme uden ham. Stærk præstation.

Skriv kommentar