Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bending Colours

Bending Colours

20/08/2014 | Flixfilm

Se Bending Colours på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Action, Adventure, Sport
Instruktør: Kai Neville
Skuespillere: Tom Curren, John John Florence, Josh Kerr, Jordy Smith
Spilletid: 38 min
Land: Australia, Indonesia, Reunion, South Africa, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Surferen Jordy Smith er her fanget på fantastiske filmoptagelser, mens han viser de traditionsbrydende færdigheder, som fik ham på verdenskortet som teenager.


Se Bending Colours på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBending Colours havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bending Colours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bending Colours herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bending Colours er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bending Colours stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar