Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bending Colours

Bending Colours

20/08/2014 | Ingen kommentarer

Se Bending Colours på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Action, Adventure, Sport
Instruktør: Kai Neville
Skuespillere: Tom Curren, John John Florence, Josh Kerr, Jordy Smith
Spilletid: 38 min
Land: Australia, Indonesia, Reunion, South Africa, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Resumé: Surferen Jordy Smith er her fanget på fantastiske filmoptagelser, mens han viser de traditionsbrydende færdigheder, som fik ham på verdenskortet som teenager.


Se Bending Colours på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bending Colours havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bending Colours ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bending Colours herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bending Colours er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bending Colours stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar