Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bending the Arc

Bending the Arc

22/10/2020 | Flixfilm

Se Bending the Arc på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Kief Davidson, Pedro Kos
Skuespillere: Paul Farmer, Ophelia Dahl, Jim Yong Kim, Jaime Bayona
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne dokumentar følger en gruppe idealister, hvis mission for at redde liv i Haiti udvikler sig til en global kamp for sundhed og retfærdighed.

Bending the Arc havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bending the Arc på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bending the Arc ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bending the Arc stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bending the Arc, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bending the Arc er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar