Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bending the Arc

Bending the Arc

22/10/2020 | Flixfilm

Bending the Arc på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Kief Davidson, Pedro Kos
Skuespillere: Paul Farmer, Ophelia Dahl, Jim Yong Kim
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Denne dokumentar følger en gruppe idealister, hvis mission for at redde liv i Haiti udvikler sig til en global kamp for sundhed og retfærdighed.

Bending the Arc havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bending the Arc på YouTube.Se Bending the Arc på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bending the Arc ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bending the Arc stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bending the Arc, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bending the Arc er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar