Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Benidorm mon amour

Benidorm mon amour

02/11/2022 | Flixfilm

Benidorm mon amour på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktion: Santiago Pumarola
Skuespillere: Nazaret Aracil, Miguel Barberá, Diego Braguinsky
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish, Catalan
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Da fire klodsede venner forveksles med et par skurke, forvandles deres ferie til en farlig katten efter musen-leg — og de ved det ikke engang.

Benidorm mon amour havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Benidorm mon amour på YouTube.Se Benidorm mon amour på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Benidorm mon amour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Benidorm mon amour stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Benidorm mon amour, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Benidorm mon amour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar