Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Benji

16/03/2018 | Flixfilm

Se Benji på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime, Drama, Family
Instruktør: Brandon Camp
Skuespillere: Gabriel Bateman, Darby Camp, Kiele Sanchez, Gralen Bryant Banks
Spilletid: 87 min
Land: United Arab Emirates, USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En målbevidst hund kommer til undsætning og hjælper med at samle en splittet familie, da en ung dreng og hans søster kommer i alvorlig fare.

Benji havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Benji på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Benji ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Benji stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Benji, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Benji er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar