Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Beowulf

31/12/2018 | Flixfilm

Se Beowulf på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Animation, Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Robin Wright, Anthony Hopkins, Paul Baker, John Bilezikjian
Spilletid: 115 min
Land: USA, UK
Sprog: English, Old English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Denne flot animerede udgave af det legendariske, engelske storværk fortæller den tidløse historie om en skandinavisk helt, der er kendt for at dræbe drager.


Se Beowulf på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBeowulf havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Beowulf ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Beowulf herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Beowulf er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Beowulf stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar