Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Berlin, Berlin Lolle on the Run

Berlin, Berlin Lolle on the Run

07/08/2020 | Flixfilm

Berlin, Berlin Lolle on the Run på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne biografefterfølger til den populære tv-serie er Lolle flyttet fra Sven og skal til at gifte sig med vennen Hart – indtil Sven forpurrer hendes planer.Se Berlin, Berlin Lolle on the Run på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Berlin, Berlin Lolle on the Run havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Berlin, Berlin Lolle on the Run på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Berlin, Berlin Lolle on the Run ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Berlin, Berlin Lolle on the Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Berlin, Berlin Lolle on the Run, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Berlin, Berlin Lolle on the Run er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar