Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Berlin, Berlin Lolle on the Run

Berlin, Berlin Lolle on the Run

07/08/2020 | Flixfilm

Se Berlin, Berlin Lolle on the Run på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne biografefterfølger til den populære tv-serie er Lolle flyttet fra Sven og skal til at gifte sig med vennen Hart – indtil Sven forpurrer hendes planer.


Se Berlin, Berlin Lolle on the Run på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Berlin, Berlin Lolle on the Run havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Berlin, Berlin Lolle on the Run ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Berlin, Berlin Lolle on the Run:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Berlin, Berlin Lolle on the Run er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Berlin, Berlin Lolle on the Run stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar