Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Berlin Calling

Berlin Calling

15/01/2017 | Flixfilm

Berlin Calling på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktion: Hannes Stöhr
Skuespillere: Paul Kalkbrenner, Rita Lengyel, Corinna Harfouch
Spilletid: 109 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.2

Handling: DJ Ickarus har styr på det hele med masser af fans og job i hele verden – indtil han bliver indlagt på et psykiatrisk hospital efter at have taget lidt for mange stoffer.

Berlin Calling havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Berlin Calling på YouTube.Se Berlin Calling på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Berlin Calling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Berlin Calling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Berlin Calling, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Berlin Calling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar