Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Berlin Calling

Berlin Calling

15/01/2017 | Flixfilm

Se Berlin Calling på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Hannes Stöhr
Skuespillere: Paul Kalkbrenner, Rita Lengyel, Corinna Harfouch, Araba Walton
Spilletid: 100 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: DJ Ickarus har styr på det hele med masser af fans og job i hele verden – indtil han bliver indlagt på et psykiatrisk hospital efter at have taget lidt for mange stoffer.


Se Berlin Calling på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBerlin Calling havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Berlin Calling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Berlin Calling herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Berlin Calling er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Berlin Calling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar