Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Berlin Calling

Berlin Calling

15/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Berlin Calling på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Music
Instruktør: Hannes Stöhr
Skuespillere: Paul Kalkbrenner, Rita Lengyel, Corinna Harfouch, Araba Walton
Spilletid: 100 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: DJ Ickarus har styr på det hele med masser af fans og job i hele verden – indtil han bliver indlagt på et psykiatrisk hospital efter at have taget lidt for mange stoffer.


Se Berlin Calling på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Berlin Calling havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Berlin Calling ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Berlin Calling herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Berlin Calling er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Berlin Calling stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar