Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Berlin Kaplani

Berlin Kaplani

10/03/2017 | Flixfilm

Se Berlin Kaplani på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Family, Sport
Instruktør: Hakan Algül
Skuespillere: Ata Demirer, Tarik Ünlüoglu, Necati Bilgiç, Nihal Yalcin
Spilletid: 98 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish, German
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Da flere tabte kampe i træk sætter ham i en gæld på 50.000 euro til sine sponsorer, har en usædvanlig tyrkisk-tysk bokser i Berlin behov for et mirakel.

Berlin Kaplani havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Berlin Kaplani på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Berlin Kaplani ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Berlin Kaplani stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Berlin Kaplani, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Berlin Kaplani er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar