Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Berlin Kaplani

Berlin Kaplani

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Berlin Kaplani på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Family, Sport
Instruktør: Hakan Algül
Skuespillere: Ata Demirer, Tarik Ünlüoglu, Necati Bilgiç, Nihal Yalcin
Spilletid: 98 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish, German
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Da flere tabte kampe i træk sætter ham i en gæld på 50.000 euro til sine sponsorer, har en usædvanlig tyrkisk-tysk bokser i Berlin behov for et mirakel.


Se Berlin Kaplani på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Berlin Kaplani havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Berlin Kaplani ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Berlin Kaplani herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Berlin Kaplani er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Berlin Kaplani stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar