Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Bernie

02/12/2016 | Flixfilm

Se Bernie på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Richard Linklater
Skuespillere: Jack Black, Shirley MacLaine, Matthew McConaughey, Brady Coleman
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En elskværdig bedemand bliver venner med en lille bys mest velhavende enke, men der går ikke længe, før han bliver træt at hendes krav og dårlige opførsel.


Se Bernie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBernie havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bernie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bernie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bernie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bernie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar