Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bert Kreischer: Hey Big Boy

Bert Kreischer: Hey Big Boy

17/03/2020 | Flixfilm

Se Bert Kreischer: Hey Big Boy på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Jeff Tomsic
Skuespillere: Bert Kreischer
Spilletid: 62 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Standupperen og festaben Bert Kreischer taler om forældrerollen og familielivet, det at eje både skydevåben og kæledyr, sin far, der opdager hash, og meget mere.


Se Bert Kreischer: Hey Big Boy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBert Kreischer: Hey Big Boy havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bert Kreischer: Hey Big Boy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bert Kreischer: Hey Big Boy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bert Kreischer: Hey Big Boy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bert Kreischer: Hey Big Boy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar